Zaterdag 3 november organiseert Kunstcollectief Huiswaard de open dag 'Pop-Up Kunst en Muziek' in de grote zaal en hal van het Alkmaarse wijkcentrum Rekere 2.0. Het is een happening met een expositie, muziek, zang, dans, dichters en een jamsessie. De muzikale begeleiding is in handen van onder andere Robert-Jan Vleesch Dubois, de poëtische noot komt van de Fruitcompagnie.

Beeldende kunstenaars Bob Jansen, Jelle Bouwhuis, Rhea Ruppert, Karin Dokter, Annie van Riemsdijk en Astrid van der Linde laten zien dat de Huiswaard bruist van de creativiteit. Paul Hergaarden treedt op als presentator.

De open dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Wijkcentrum Rekere 2.0 is te vinden aan Drechterwaard 16 in Alkmaar. Meedoen kan door je per mail aan te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-18252926. Meer informatie staat op kunstgroephuiswaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/