Op zaterdag 27 oktober speelden de heren 1 van DAW thuis tegen de Amsterdamse DJK-ZAR heren 1. Beide waterpoloteams hadden slechts drie competitiepunten aan de start van de wedstrijd en zoals verwacht ging de wedstrijd gelijk op. De Alkmaarders hebben de hele wedstrijd hard gevochten en wisten uiteindelijk op basis van doorzettingsvermogen de tweede overwinning van de competitie binnen te halen.

Beide teams startten sterk aan de wedstrijd. Zo wisten beide ploegen de eerste en tweede periode niet meer dan één doelpunt voorsprong op te bouwen. De eerste periode eindigde 2-3 voor DJK-ZAR en de tweede periode eindigde, mede dankzij het eerste competitiedoelpunt van de 17-jarige Daan de Jong, 4-4.

Na de openingstreffer in de derde periode verslapte het spel van DAW. De aanvallen waren niet sterk genoeg om goed in de wedstrijd te blijven. Zo wisten de Amsterdammers op voorsprong te komen door drie keer achter elkaar te scoren. Met 19 seconden op de klok wist Maurits de Bruijn de achterstand te verkleinen naar één punt, de periode eindigde met 6-7.

De vierde periode ging DAW een iets statischer aanvalsspel spelen, DJK-ZAR wist hier niet goed op te antwoorden. Al snel kwam DAW dan ook op een punt voorsprong. De tegenpartij wist het nog spannend te maken met de aansluitingstreffer.

Uiteindelijk wist Daan Happe met zijn vierde doelpunt van de wedstrijd en Maurits de Bruijn met zijn derde doelpunt van de wedstrijd de overwinning voor DAW binnen te halen. Met de eindstand van 10-8 hebben de heren van DAW hun tweede overwinning van de competitie binnen gehaald.

Met deze hoognodige punten staat DAW nu 8e in de competitie, maar de competitie ligt nog grotendeels open. Zo staan de heren van DAW met zes punten uit vijf wedstrijden één punt achter op de nummer 4 en drie punten voor op de nummer 12.
Pin It
Bekeken: 2757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/