Woensdag 31 oktober organiseert Hogeschool Inholland Alkmaar tussen 17:00 en 20:00 uur een Open Avond. Studenten, docenten en oud-studenten staan klaar om meer te vertellen over studeren in de richting economie, techniek, zorg & welzijn en onderwijs. Een goed moment om te oriënteren op een hbo-opleiding.

Inholland Alkmaar biedt een breed scala aan hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan op 31 oktober klaar om meer te vertellen over studies in de volgende interessegebieden: Business & Finance, Onderwijs, Gezondheid, Welzijn, Techniek, Ontwerpen en Informatica.

Op de Open Avond kunnen bezoekers meekijken met onderwijsprojecten van studenten van de technische opleidingen op het Techniekplein, een robot besturen op het LEGO Mindstorms-parcours en workshops en minicolleges volgen bij de opleiding Business Studies, Accountancy en Finance & Control, zich laten informeren over de toelating bij de Pabo, de industriële robots bekijken bij Werktuigbouwkunde, een moodlight construeren bij Elektrotechniek, speeddaten met een (oud-)student bij Technische Bedrijfskunde en een tosti eten bij studentenvereniging Omnivas. Een afspraak maken met onze studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op latere termijn bij het Studiekeuze Adviescentrum van de hogeschool behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor de Open Avond kan via inholland.nl.
Pin It
Bekeken: 2737x
https://ee.itk.ac.id/data/