Alkmaar Centraal


De feestdagen zijn in aantocht en veel mensen kopen de cadeautjes online. Gelukkig kun je bij veel webwinkels met een gerust hart Sinterklaas- of Kerstinkopen doen. Toch heeft lang niet elke ondernemer het beste met de consument voor. Wat zijn de regels van online winkelen? Hoe weet je of een online winkelier te vertrouwen is? De juristen van het Europees Consumenten Centrum vertellen je, op zondagmiddag 11 november, bij een bijeenkomst bij Bibliotheek Kennemerwaard over je rechten en plichten. Ook persoonlijke vragen kunnen behandeld worden.

Na lezingen over klimaatvluchtelingen en de verschillende zienswijzen van de Franse Macron en Duitse Merkel is het ‘veilig online shoppen’ aan de orde. Op zondag 25 november wordt de term ‘nepnieuws’ besproken, in het kader van de aanstaande verkiezingen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zondagmiddagen van 13:30 tot 15:30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging Alkmaar Centrum. De toegang is gratis. Reserveren is gewenst en kan op europainnoordholland.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl