Afgelopen zaterdag speelde DAW Heren 1 uit in Amstelveen tegen de Snippen Heren 1. Deze week werden de Alkmaarders versterkt door oudgediende Max Noordanus. Na een gelijk opgaande start lukte het de Alkmaarders niet meer om hun kansen goed te benutten. Het werd uiteindelijk 11-6.

De eerste en tweede periodes gingen heel gelijk op, beide ploegen wisten niet meer dan één doelpunt voorsprong op te bouwen. Hierbij was Daan Happe van groot belang voor DAW, dankzij zijn vier doelpunten eindigde de eerste periode in 2-2 en de tweede in 4-4. In het derde kwart begon DAW slordig te spelen, ondanks veel kansen kwamen de heren niet meer echt aan scoren toe. Wel scoorde Daan Happe zijn vijfde doelpunt van de wedstrijd. De periode eindigde in 8-5.

In het vierde en laatste kwart konden de heren van DAW de achterstand niet meer goed maken. Kees Wit vond nog één keer doel, maar daarna was het klaar voor de Alkmaarders. Met de eindstand van 11-6 gingen de heren van DAW zonder punten terug naar huis.

DAW Heren 1 staat in de 3e Bondsklassse B zesde met zes punten uit vijf wedstrijden. De top drie heeft al een gat geslagen, maar daaronder zit het veld nog dicht bij elkaar.
Bekeken: 2597x