Alkmaar Centraal


Het 50-meterbad van zwembad Hoornse Vaart is een innovatie rijker. Alkmaar Sport heeft boven het water een LED-scherm bevestigd, waarop zwemmers met behulp van een MyLaps transponder live hun snelheid en aantal baantjes kunnen volgen. Het LED-scherm werd onlangs officieel in gebruik genomen Marcel Verhage een dagelijkse bezoeker. Met een tijd van 1:54,69 min. over 100 meter nam hij het scherm officieel in gebruik.

Marcel zwemt dagelijks in het 50-meterbad om zijn conditie op peil te houden. "Geweldig, deze innovatie! Eerder zagen alleen de trainers de tijden op een computerscherm, nu kan ook de zwemmer ín het bad direct zijn of haar resultaat teruglezen. Het is goed om te weten of er nog vooruitgang is door de jaren heen," aldus de enthousiaste recreant. "Ervaring leert dat dit enorm motiveert en trainen een stuk leuker maakt." Trainingstijden kunnen ook een pc gevolgd worden via sporthive.com.

De MyLaps chips zijn niet alleen te gebruiken in het 50-meterbad, maar ook in Sportpaleis Alkmaar, op de 400-meterbaan van De Meent Bauerfeind en op het hardloopparcours in park de Groene Voet. Daarmee is gemeente Alkmaar uniek in Nederland.

De chips zijn gratis te lenen bij de receptie van het zwembad, met een identiteitsbewijs als onderpand. De chips zijn te koop bij FortySix Sports in De Meent en online via Mylaps.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl