Voor één dag de directeur van zijn het AFAS stadion. Op World Children’s Day, dinsdag 20 november, wordt deze droombaan – en talloze andere droombanen – vervuld door kinderen. Tientallen bedrijven en organisaties door heel Nederland werken mee aan de actie 'ALS EEN BAAS' van UNICEF Nederland. Op de speciale vacaturewebsite unicef.nl/alseenbaas staan alle droombanen weergegeven. Kinderen kunnen zich nu aanmelden.

"Kinderen zijn de toekomst en bepalen dus ook de toekomst van het Nederlandse voetbal. Door ze een dag de baas te laten zijn als bijvoorbeeld trainer, directeur of persvoorlichter binnen een Eredivisieclub, krijgen ze een unieke positie voor die dag, wat volledig aansluit bij de bedoeling van World Children’s Day", aldus Eredivisiedirecteur Jacco Swart. "Natuurlijk verwachten de clubs ook veel goede verfrissende ideeën te krijgen van deze jonge leiders, waar iedere club zeker z’n voordeel mee gaat doen."
Pin It
Bekeken: 2217x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/