Vrijdag 16 november presenteert Project Geestdrift de muziektheatervoorstelling 'Een Vrouw en een Engel' in de Doopsgezinde Kerk in De Rijp. Het is een voorstelling van theatermaakster Anne Roos de Carvalho, geïnspireerd op een gedicht van Toon Tellegen waarbij het publiek ondergedompeld wordt in een zintuiglijke ervaring.

Liedkunst, poëzie, elektronische klanken en karate vermengen zich met het gedicht. Liefde en strijd lijken inwisselbaar. De voorstelling van Anne Roos is een samensmelting van een ritueel, een theaterstuk en een concert op basis van een gedicht. Afgelopen zomer, tijdens het Karavaan Festival in Alkmaar, ging het in première.

Tickets kosten 7,50. De voorstelling begint om 20:00 uur. De Doopsgezinde Kerk is gevestigd aan Jan Boonplein 18-19 in De Rijp. Voor meer informatie en kaartverkoop, ga naar projectgeestdrift.nl.
Pin It
Bekeken: 1993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/