Donderdagavond heeft de Alkmaarse politie een 25-jarige inwoner aangehouden voor bezit en handel in harddrugs. Een huiszoeking leverde een forse hoeveelheid van het spul op.

Rond 20:00 uur zag de politie de verdachte lopen op de Noorderkade in Alkmaar. Twee keer verkocht de man een klein pakketje aan anderen. Vermoedelijk ging het om het dealen van drugs. De twee kopers werden gecontroleerd. De eerste bleek bolletjes harddrugs bij zich te hebben, de tweede een zakje wiet. De verdachte zelf bleek vier bolletjes met vermoedelijk cocaïne en heroïne bij zich te hebben.

Naar aanleiding van deze drugsvondst werd een huiszoeking gedaan in de woning van de verdachte. Hier vonden agenten nog eens 95 gram heroïne en cocaïne aan. Ook vonden ze de versnijdingsmiddelen en andere attributen voor drugshandel.
Pin It
Bekeken: 3789x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/