Alkmaar Centraal


De 10-jarige Ceder haar moeder Denyse Zwagerman uit Alkmaar doen woensdag 21 november mee aan het televisieprogramma ‘Jij&Ik voor Warchild’ op NPO 1. Tijdens de uitzending zingen vier ouder-kindkoppels bekende hits voor een het publiek. Het nieuwe element aan de tv-show is dat de kijker bepaalt wie de winnaar wordt van de muzikale avond. De reden om mee te doen aan het programma is duidelijk voor het Alkmaars koppel: "Wij doen mee omdat we het een ontzettend mooi doel vinden en super bijzonder om samen te mogen zingen voor dit doel."

De presentatie van het programma is - net als voorgaande jaren - in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato, beiden ambassadeur van War Child. "Het blijft fantastisch om die dynamiek tussen ouder en kind te zien. En ook dit jaar is er weer zoveel muzikaal talent. We hebben onlangs vier ouder-kind-koppels geselecteerd. De vorige jaren waren dat er zes. Hierdoor zal de kwaliteit hoger zijn en bovendien zingen alle koppels twee liedjes", aldus Marco.

'Jij&Ik voor War Child' is 21 november om 21:20 uur te zien op NPO 1. Voor meer informatie en tickets, ga naar jijenik.tv. (foto: Ruben Timman)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl