Alkmaar Centraal


Zanger Nielson komt met zijn 'Diamant' tour op vrijdag 23 november naar Podium Victorie in Alkmaar. Zijn nieuwe sound is elektronisch, volwassen en internationaal. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit, wat precies de bedoeling is.

Nielson deed mee aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 en was daarna niet meer weg te denken van het podium. Met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop brak hij door en nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Hij legt zijn ziel bloot en ambieert een sound met internationale allure. Zoals Nielson zegt: "De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen." Daarnaast zullen de hits zoals Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten ook zeker de revue passeren.

Het optreden duurt van 20:00 tot 23:00 uur. De support-act is van Shary-An. Kaarten zijn verkrijgbaar op podiumvictorie.nl en kosten 19,45. Tickets aan de deur kosten 20 euro.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl