Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Residentie Cup plaats op ijsbaan de Uithof in Den Haag. Dit jaar was lid van de Alkmaarse IJsclub Isabel Grevelt een deel van de aangewezen personen die het gewest Noord-Holland & Utrecht mochten vertegenwoordigen tijdens dit toernooi.

Omdat Isabel ook dit seizoen bewijst tot de beste van Nederland te behoren, op de kortere afstanden, werd zij door het gewest NH-U aangewezen om deel te nemen. Dit deed zij zeer verdienstelijk met twee geweldige ritten. De 500m won zij overtuigend en benaderde zelfs het baanrecord, 40:89. Op de 1.000m domineerde zij helemaal en pakte de winst in een nieuw baanrecord van 1.21:63.

Als afluister werd de teamsprint ook nog gewonnen door het team van de Alkmaarse IJsclub. Isabel en de teamgenotes lieten de anderen ruim achter zich en legde zo beslag op de eerste plaats. Uiteindelijk was hoofdprijs, de Residentie Cup, ook prooi voor het team.
Pin It
Bekeken: 2983x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/