Museum Broekerveiling heeft opnieuw de prestigieuze titel 'Kidsproof' veroverd. Het Langedijker museum werd door Museumkidsinspecteurs beloond met een 8,70. In de provincie scoorden alleen het NEMO Science Museum en het Verzetsmuseum in Amsterdam  hoger met een 8,96 en 8,92. Ook nationaal staat 'Het Zaaiste Museum' erg hoog geplaatst.

Nederlandse musea zijn dit jaar ruim 11.000 keer onder de loep genomen door de inspecteurs hooguit 12 jaar oud. Dankzij hun rapporten mag een recordaantal van 70 musea zich in 2019 Kidsproof noemen. De Broekerveiling werd 46 keer beoordeeld. Een overzicht staat op museumkids.nl en voor meer informatie, ga naar kidsproof.nl.

"Het was een hele leuke dag, écht een dagje uit. We zijn er bijna vier uur geweest en dan hebben we nog niet eens buiten gespeeld en bij de diertjes gekeken door de regen! Ik vind het een heel leuk museum en je kunt er ook een bootje huren in de zomer!", rapporteerde de tienjarige Sarah na haar allereerste bezoek aan de Broekerveiling. Inderdaad is er veel te zien en ook te doen. Ze heeft onder andere zaadjes geplant. "Ik ga vragen of we dat in de zomer met papa en mama kunnen doen, kan ik meteen kijken of ik kan oogsten!" (foto: kidsproof.nl)

 
Pin It
Bekeken: 2581x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/