Alkmaar Centraal


In november worden voor het eerst ook gezellige, creatieve en bijzondere Dag en Dauw evenementen georganiseerd in Oudorp. Donderdag 22 november houdt Fred Suring in Wijkcentrum De Oever een lezing over het Weihnachtsoratorium, die je helemaal in kerstsferen brengt.

Het majestueuze oratorium van Johann Sebastian Bach bestaat uit zes cantates, die vroeg los gespeeld werden tijdens erediensten, maar tegenwoordig tezamen worden uitgevoerd. Suring vertelt over de muziek en vult zijn verhaal aan met video- en geluidsfragmenten. Aansluitend is er de mogelijkheid om een warme lunch te nuttigen van Eetcafé De Warme Hap van het Heliomare College.

De lezing begint om 10:00 uur en de lunch om 12:00 uur. Dag en Dauw activiteiten kosten 5 euro per persoon en aanmelden kan via dagendauwagenda.nl. De lunch kost 5 euro voor alleen een hoofdgerecht en 6 euro voor twee gangen. Deze is apart te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij aankomst af te rekenen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl