Het café De Koning Eten&Drinken is maandagavond wederom uitgeroepen tot één van de beste cafés van Nederland tijdens de bekendmaking van de Misset Horeca Café Top 100.  Het café op de Alkmaarse Platte Stenenbrug eindigde op de zesde plaats en is hiermee het beste café van Noord-Holland.

Misset Horeca is een vakblad voor de horeca en stelt ieder jaar een nieuwe Top 100 samen. De jury is vol lof over het café en de eigenaren. “Ondernemers Daan Touw en Remco de Boer hebben de uitdrukking ‘Gaan als de brandweer’ van een hele nieuwe dimensie voorzien. Sinds zij ruim 4 jaar geleden De Koning openden op ‘De Brug’ in het Alkmaarse centrum, hebben zij alle verwachtingen overtroffen. Die van henzelf, maar ook die van anderen.”

Vorig jaar wist het Alkmaarse café nog een derde plaats te bemachtigen.  "Het succesverhaal van De Koning is nog lang niet af", zegt Misset Horeca op de website.

Ook bij Proeflokaal de Boom is het goed toeven volgens de jury. Dit jaar  maakte het café zijn rentree in de Top 100 door op de veertiende plaats te eindigen. (Foto: Facebook De Koning Eten en Drinken)
Pin It
Bekeken: 2404x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/