Alkmaar Centraal


Vrijdag 14 december worden Alkmaarse Sportkampioenen 2018 gehuldigd in het Sportpaleis Alkmaar. In de categorieën Beste sporter, Beste sportploeg, Beste sporttalent en Beste aangepaste sporter zijn drie sporters genomineerd. Tijdens de feestelijke avond wordt ook een sportwaarderingsprijs uitgereikt en worden vrijwilligers in het zonnetje gezet.

De jury had een flinke kluif aan het selecteren van de genomineerden. “De verenigingen hebben ruim gehoor gegeven aan de oproep om genomineerden aan te melden. Vele nominaties in een grote variatie aan sporten kwamen bij ons binnen. De jury heeft dit moeten reduceren naar drie genomineerden per categorie,” aldus Paul Bollen, juryvoorzitter.

De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:
Sporter: Sophie Berswordt (MTB), Yannick van der Kolk (judo) en Rik Taam (atletiek).

Sporttalent: Marijn Wiersma (shorttrack), Tyler Boersma (honkbal) en Pleun van der Pijl (volleybal).

Sportploeg: Trampolinevereniging Triffis, Topsport Van der Kolk (judo), de Alkmaarsche IJsclub (langebaan schaatsen).

Aangepast sporten: Jessica Derks (roelstoeltennis) en Jean Paul Montanus (tafeltennis).

Waarderingsprijs: Max Delissen (zwemvereniging DAW), Walter Snijder (judo) en Alua Bektaruva en Sanne Schut (trampoline en ritmische gymnastiek internationale juryleden Jeugd Olympische Spelen Buenos Aires).

De categoriewinnaars worden gehuldigd en ontvangen een cheque van 500 euro.

Wie bij deze feestelijke avond aanwezig wil zijn kan zich gratis aanmelden via de website van Alkmaar Sport. Aanwezigen wordt gevraagd om zich 'casual chique' te kleden. Ook kan men via de website sportvrijwilligers aanmelden die deze avond ook in het zonnetje gezet mogen worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl