Woensdag 12 december zal Alkmaarse fotograaf Frits de Beer een gastles verzorgen in Koekenbier. Frits is één van Alkmaars creatieve geesten.  Hij werkt in binnen- en buitenland aan reportages en portretten. Naast filmmaker is hij al meer dan 25 jaar fotograaf, kunstenaar, levensgenieter en naar eigen zeggen, parttime terras-filosoof.

De gastles is een initiatief van het Artiance fotocafé en Koekenbier. Frits verstaat de kunst mensen in zichzelf te laten geloven en daarom vraagt hij bezoekers om van tevoren drie foto's op te sturen. Een zelfgemaakte foto, eentje van een fotograaf en een zelfgemaakte foto waar je geen grip op hebt. De foto's kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een aantal van de opgestuurde foto's worden besproken.

De entree voor de gastles bedraagt 5 euro en kan aan de kassa betaalt worden. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gastles begint om 19:30 uur.
Pin It
Bekeken: 2400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/