‘Wanneer iedere seconde telt’ is de slogan die gekoppeld is aan de cursus reanimatie en AED die wijkcentrum de Daalder in de Alkmaarse wijk Daalmeer op het programma heeft staan. Wanneer iemand in de omgeving een hartstilstand krijgt dan moet het slachtoffer natuurlijk geholpen kunnen worden. Naast het herkennen van een hartstilstand wordt er aandacht besteed aan het opstarten van een reanimatie en het inschakelen van de professionele hulpdiensten.

In het wijkcentrum wordt begin 2019 een cursus reanimatie & AED (Automatische Externe Defibrillator) aangeboden die één dagdeel in beslag neemt. Vooralsnog wordt er een cursus op de maandagmiddag aangeboden, maar bij ruime belangstelling volgen er meerdere cursusdagen of een avondcursus.

Deelname aan de cursus bedraagt 35 euro, inclusief een certificaat na afloop. Aanmelden kan door naar het wijkcentrum te bellen op 0725617618.
Pin It
Bekeken: 2926x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/