Ieder jaar bezoekt de Sint na de intocht met de pakjesboot in de Alkmaarse binnenstad ook De Mare, dat was dit jaar dus ook het geval. En wie dacht dat alleen in de binnenstad een feestje gebouwd kon worden kwam bedrogen uit want winkelcentrum De Mare verwelkomde de Goedheiligman feestelijk en massaal.

Het viel voor de Sint, die natuurlijk alle kindjes wel een hand wil geven, dan ook niet mee om door de mensenmassa te komen. Gelukkig kreeg hij daarbij hulp van zijn Zwarte Pieten die zichtbaar genoten van de goede sfeer. Dat de Sint en zijn pieten met hun tijd meegaan bleek uit de tijd die werd uitgetrokken voor selfiemakende kinderen (en ouders).

Alkmaar Centraal fotograaf Rob Wokke mengde zich in het feestgedruis en maakte een fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.
Pin It
Bekeken: 2967x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/