Donderdag 29 november wordt een speciale editie gehouden van de de 'Live Jazz en Session' in het Proeflokaal De Boom. Deze maand wordt in het Alkmaarse café aan de Houttil namelijk het 15-jarig jubileum gevierd van deze maandelijks terugkerende jazzavond.

Het Boom Jazz Trio, oftewel pianist Berend v.d. Berg, contrabassist John Erich en dummer/zanger Joop Kooger voeren de leiding over de avond, maar zoals altijd zijn jazzliefhebbers die zelf spelen of zingen welkom om mee te doen en van ideeën te wisselen. Deze keer is er een speciale gast: tenor-saxofonist Olaf Hoeks.

Het avondje jazz begint om 21:00 uur en is vrij toegankelijk. Meer informatie op proeflokaaldeboom.nl. (foto: LA Pictures)
Pin It
Bekeken: 2630x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/