Alkmaar Centraal


‘Maak van je snertdag een feestdag!’ Helaas is de feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken. Om hier wat aan te doen is dit ludieke event in het leven geroepen om zo veel mogelijk mensen op meer dan 60 locaties in Nederland te verbinden. Ook in Alkmaar vindt dit  sociale event plaats. Na een succesvolle eerste editie keert de Nationale Snertdag terug op de tweede zondag van december met meer locaties en meer sociale impact.

Het is herkenbaar: donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kinderen zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag. Dat december voor veel mensen geen feestmaand is komt met name  door het vooruitzicht van het alleen vieren van deze dagen. Dit kan en moet anders, dacht organisator Klup. Door het hele land, op meer dan 60 locaties, brengen ze mensen samen door middel van oer-Hollandse snert. Heel simpel maar toch effectief en gezellig.

Zondag 9 december om 16:00 uur vindt de Nationale Snertdag in Alkmaar plaats, in de Waag, en iedereen is welkom. Voor slechts 5 euro wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Voor degenen die geen snert lusten: geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting. De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door social app Klup in samenwerking met enthousiaste lokale horecaondernemers in Nederland. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende locaties op nationalesnertdag.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl