De vrouwen van VV Alkmaar heeft een makkelijke avond achter de rug. Zonder veel moeite wonnen de voetbalsters met 0-2 van nummer laatst Achilles '29, meldt mediapartner NH Nieuws. Met de overwinning naderen de Alkmaarders Ajax op de ranglijst, dat verloor van PEC Zwolle.

Het duurde 40 minuten voordat het eerste doelpunt viel van VV Alkmaar tegen Achilles '29. Chelsea Kenton kon de bal er in de kluts al liggend in krijgen. Na rust was het Jamie Altelaar die een vrije trap achter doelvrouw Annerens Tijm schoot.

Door de winstpartij van VV Alkmaar en de nederlaag van Ajax is het spannend geworden in de middenmoot: VV Alkmaar staat nu vijfde met dertien punten, Ajax staat een plek hoger met vijftien punten. (foto: NH Nieuws)
Bekeken: 2911x