Alkmaar Centraal


Zaterdag 8 december zullen teams van trampolineverenigingen uit het hele land strijden om het Nederlands Kampioenschap in de Eredivisie en een landelijke finale springen in de 1e , 2e ,3e en 4e divisie. Het eerste Eredivisieteam van Triffis uit Alkmaar zal hier proberen voor het zesde jaar op rij Nederlands Kampioen te worden. Dit jaar doen Bo Bet, Roel Teillers, Niamh
Slattery en Jordy Mol en reservespringster Thalissa Wijkstra een gooi naar de titel.

De concurrentie komt niet alleen van buitenaf. Ook het tweede Eredivisieteam van Triffis met Lara Schut, Maura de Vos, Martijn Reus en Katie Cowles en reservespringster Bente Geleijn zal haar uiterste best gaan doen. Ook in de overige divisies komen er Triffis-teams aan de start. Nick Vonk, Mads Ottenbros, Tess de Vries en Lina Joy Uljee met reservespringer Daan Kaagman in de Eerste divisie. Alieke van Heerde, Indy Metzelaar, Daphne de Groot en Julian Bakker in de Tweede divisie 1. Tessa van Mullekom, Gaja-Fleur Lukken, Gwen de Geus en Bjorn Dijkstra in de Tweede divisie 2. Laura van Mullekom, Sterre Bakker, Nina van der Kolk en Yara Reitsma in de Derde divisie 1. En tot slot Kevin Dupuy, Danique Jansen, Mayra Glas en Samuel Musters in de Derde divisie 2.

Het springspektakel begint om 10:00 uur. Entree bedraagt 5 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 3,50. Als extraatje mogen alle bezoekers op de dag zelf met 50 procent korting schaatsen in De Meent.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl