Alkmaar Centraal


Zaterdag 1 en zondag 2 december organiseert het Beatles Museum Alkmaar een speciaal Beatles weekend. Aanleiding is de opening van zeven nieuwe exposities in het museum en als mooie extra zal in Poppodium Victorie een speciale George Harrison tribute plaatsvinden.

Verdeeld over het gehele Beatles Museum worden officieel de nieuwste exposities onthuld. Te bewonderen zijn videotapes van de Beatles, unieke BBC-opnamen, bijzondere legale opnamen maar ook een hele reeks bootlegs. Verder is er een expo met objecten uit de vroege tijd van de band, met onder andere gesigneerde items en de allereerste persing van Tony Sheridan LP uit 1961. Ook is er een kleine tentoonstelling van Abbey Road merchandising, legale en illegale uitgaven van The Beatles at the Hollywood Bowl. En dan zijn er nog prachtige nieuwe items te koop in de Beatles shop en natuurlijk Azing's koekjes in Eleanors Coffee Corner.

Topmuzikanten hebben een gelegenheidsband samengesteld voor een  eerbetoon aan George Harrison. In Podium Victorie geeft 'While my guitar gently weeps' zaterdag om 20:45 uur een tribute aan de vaak onderschatte Beatle. Azing Moltmaker, eigenaar van het Beatles Museum: "Persoonlijk heb ik het niet zo op coverbands, maar deze band heb ik in Purmerend zien optreden en ze zijn werkelijk fantastisch. Zowel zang als muzikaal klopt het als een bus."

Het museum is zaterdag open van 11:00 uur tot 16:30 uur en zondag van 12:00 uur tot 16:30 uur. Voor meer informatie, ga naar beatlesmuseum.nl. Kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar via poppodiumvictorie.nl. Er zijn combi-tickets voor de tribute show en het museum.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl