Alkmaar Centraal


JCI de Waag organiseert zondag 8 december een lachwekkend diner, 'Food & Fun(d)raiser', in restaurant Het Gulden Vlies in Alkmaar.Β  Er wordt een drie-gangen diner geserveerd, een cabaretprogramma van Arie Vuyk en bezoekers maken kans op leuke prijzen bij een loterij. En met dit alles steunen zij de realisatie van een speelvoorziening voor mindervalide kinderen in Alkmaar.

Met deze activiteit zet JCI de Waag zich in voor het realiseren van een speelvoorziening, toegankelijk voor mindervalide kinderen in Alkmaar. β€œWij vinden het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid heeft om gebruik te kunnen maken van (buiten)speelfaciliteiten, samen met hun leeftijdsgenootjes”, aldus Kevin Korthagen van JCI de Waag. "Het is niet in een week gerealiseerd. Maar met het organiseren van dit avondvullende, smakelijke en komische programma, komen we wel een stap dichterbij. Want de opbrengsten van deze activiteit komen ten goede van dit doel."

Kaarten kosten 45 euro per stuk en zijn te bestellen op food-and-fun.nl. De avond duurt van 18:00 tot 22:30 uur. (foto: Facebook JCI de Waag)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl