Woensdag 16 januari organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de Alkmaarse Schaakvereniging De Waagtoren een schaaktoernooi in de Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen, die strijden om de 'schaakbokaal'. Iedereen met een Elorating tot 1500 mag meedoen aan het toernooi. Van huiskamerschakers tot clubschakers.

Voorafgaand aan het toernooi worden gratis schaakclinics georganiseerd. Maandag 10 december in wijkcentrum Daalmeer, woensdag 12 december in Overdie Ontmoet, donderdag 13 december in de bibliotheek in Alkmaar Centrum en vrijdag 14 december in wijkcentrum De Rietschoot. De clinics duren van 14:00 tot 16:30 uur, alleen die in Overdie Ontmoet van 19:30 tot 21:00 uur. Aan de clinics kan ook deelgenomen worden zonder mee te doen aan het toernooi.

Het toernooi op 16 januari start om 13:00 uur en deelname is gratis. Aanmelden of meer informatie opvragen kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2840x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/