Bij de Leger des Heils ReShare Store in Alkmaar is vanaf vrijdag 30 november betaalbare kleding voor de feestdagen te koop. In de tweedehandswinkel hangt dan de WE x ReShare collectie, het resultaat van een samenwerking tussen WE Fashion en de ReShare Store. Klanten konden gedragen feestkleding inleveren bij WE-winkels.

“We zijn heel blij dat we door de donatie van WE een mooie feestcollectie voor een sociale prijs kunnen aanbieden in al onze ReShare Stores. Een nieuwe outfit voor de feestdagen is zo ook binnen handbereik voor mensen die het niet breed hebben, of voor mensen die om het milieu te sparen het liefst tweedehands kopen”, aldus Sietske van Geel van de ReShare Store.

Voor de echte fashion hunters hangt er in één van de 10 ReShare Stores een wel heel speciaal collectors item van de Nederlandse modeontwerper David Laport. Speciaal voor de lancering van de WE x Nina collectie in 2016 ontwierp hij een zestal unieke designerstukken voor de catwalkshow die te zien was in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Eén van deze zes exclusieve stukken is voor een kleine prijs te vinden in één van de ReShare Stores.

Mensen die oude feestkleding hebben en deze nog niet hebben gedoneerd bij WE kunnen dat alsnog doen bij de ReShare Store in de Achterstraat in Alkmaar.