Jezelf verbinden en verbonden voelen is ontzettend belangrijk. Zeker in de donkere decembermaanden, wanneer iedereen meer en meer naar binnen trekt. Bibliotheek Kennemerwaard staat zaterdag 15 december gehele in het teken van persoonlijke verhalen. Niet alleen Human Library strijkt opnieuw neer in, ook Joris’ Kerstboom wordt daar opgetuigd. Bij de Human Library gaan bezoekers van de bibliotheek in gesprek met zogenaamde levende boeken, dat zijn interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Denk aan een tienermoeder, een gesluierde vrouw of ex-verslaafde. Joris' Kerstboom in de Bibliotheek is gebaseerd op het televisieprogramma Joris’ Kerstboom.

In Joris' Kerstboom heeft presentator Joris Linssen (bekend van onder andere Hello Goodbye) in verschillende steden in Nederland ontmoetingen bij de Joris' Kerstboom. Mensen komen speciaal naar de boom om er een foto in te hangen van een bijzonder iemand. Ook persoonlijke berichtjes, wensen en kleine kaartjes vinden een plek. Het voorbereiden en ophangen van de kerstballen, foto's en kaartjes leidt vaak tot mooie gesprekken. In de bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

De middag op 15 december begint om 13:00 uur. Meer informatie staat op bibliotheekkennemerwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2836x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/