Alkmaar Centraal


Kerstbloemwerk voor elk budget, daar draait het om in de tijdelijke kerstwinkel van het Clusius College in Alkmaar. In de winkel die op maandag 10 december in het schoolgebouw wordt geopend, is iedereen welkom om kerststukjes en andere kerstversieringen te kopen, gemaakt zijn door studenten. De winst zal geheel worden geschonken aan Artsen zonder Grenzen.

De kerstwinkel is een project van de tweedejaars studenten van de tweejarige mbo-opleiding Bloem, groen en styling. De jongeren zijn zelf verantwoordelijk voor alle fases van het project: de inrichting van de winkel, het prijsbewust ontwerpen van bloemwerk, inkoop van materialen, de uitvoering en de verkoop. Het doel van het project is de studenten kennis te laten maken met alle aspecten van ondernemen in de bloemenbranche. De uitdaging is natuurlijk om met de lening van school winst te genereren.

De studenten hebben dit jaar gestemd voor Artsen zonder Grenzen als goed doel. De hulpverleners van deze organisatie zetten zich elke dag in om wereldwijd medische zorg te verlenen aan mensen die dit het hardst nodig hebben, maar niet krijgen. Artsen zonder grenzen geeft deze hulp onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen.

De kerstwinkel in het schoolgebouw aan de Drechterwaard is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10:00 en 16:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl