De nieuwe historische atlas van Alkmaar is sinds afgelopen donderdag te koop in boekwinkels. De atlas is geschreven door Paul Post en Harry de Raad en is een uitgave van Vantilt, in samenwerking met het Regionaal Archief Alkmaar. De historische atlas vertelt in 35 hoofdstukken het verhaal over de ontwikkeling van Alkmaar en de omgeving. Er is ook een hoofdstuk gewijd aan Oudorp, Sint Pancras en Koedijk. Het verhaal wordt vertelt aan de hand van historische en moderne kaarten.

De atlas is te koop in boekwinkels en bij het Regionaal Archief Alkmaar. Tot 1 maart geldt er een voordeelprijs van 24,50. Leden van de Stichting Vrienden van het Archief kunnen het boek voor 15 euro kopen bij het Regionaal Archief Alkmaar. Voor Nieuwe Vrienden van het Archief is tot 1 februari een speciale combiprijs: 15 euro voor het boek samen met een jaar lidmaatschap. Meer informatie staat op regionaalarchiefalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3641x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/