In regio Alkmaar gaan over een tijdje nog kleinere bussen rijden dan de elektrische voertuigen die sinds juli dit jaar door de stad rijden. De nieuwe bussen hebben negentien zitplaatsen en geen staanplaatsen. Niet alle buschauffeurs zijn blij met de verandering, omdat de bussen nu al regelmatig vol zitten.

Met de nieuwe bussen komt ook een nieuwe regel: als de buschauffeur één passagier meer meeneemt dan is toegestaan kan hij of zij een boete van 1.500 euro oplopen. Als er bijvoorbeeld nog twee plekken vrij zijn en een gezin van drie in wil stappen, zal er iemand moeten uitstappen of achterblijven, het hele gezin moet op de volgende bus wachten, in de hoop dat die niet ook te vol is.

Het is nog niet bekend op welke lijnen de nieuwe bussen precies ingezet gaan worden en wanneer het gaat gebeuren. Een buschauffeur liet alvast weten "met oogkleppen op" te gaan rijden.
Pin It
Bekeken: 6405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/