Alkmaar Centraal


Zondag 23 december wordt in de Noordeinder Vermaning een hoogstaand klassiek kerstconcert georganiseerd.  In het sfeervol versierde kerkje spelen violist Joep van Beijnum, cellist Mariëtte Gort en pianist en Jaap Brackman muziek van Mozart, Ligeti en Rachmaninov.

Mozart en Rachmaninov mogen alom bekend zijn, de Hongaars-Oostenrijkse componist György Ligeti is dat misschien wat minder. Hij leefde van 1923 tot 2006 en wordt beschouwd als een van de belangrijkste avant-garde componisten van de tweede helft twintigste eeuw.

Van Beijnum, Gort en Brackman zijn zeer hoogopgeleide musici die vele malen bij prestigieuze concoursen in de prijzen zijn gevallen. Zij staan garant voor een schitterende muziekuitvoering

Het kerstconcert begint om 15:00 uur. Toegang kost 12.50 euro en voor donateurs 10 euro. Kaarten reserveren kan via noordeindervermaning.nl, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0299-674338. er is parkeergelegenheid achter de kerk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl