Na veel oefenen en repeteren was het dinsdagavond zover: de opnames van het Knoop Gala, met het optreden van het Alkmaars PrachtKoor voor groot publiek in Carré. Tijdens dit bijzondere gala, dat op 22 december wordt uitgezonden, staan muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights.

Het 28-koppige Alkmaars PrachtKoor mocht dinsdagavond het spits afbijten en dat deden ze geweldig. De koorleden lieten zien hoe leuk het is om samen te zingen en muziek te maken. Het enthousiasme en plezier spatte ervan af. Onder bevlogen leiding van dirigente Els zongen ze het lied ‘Iedereen is anders’, met de boodschap dat het helemaal niet erg is om anders te zijn. Aan het eind ontvingen ze van het publiek een daverend applaus.

Tijdens het Knoop Gala zingen of spelen muzikale talenten met een verstandelijke beperking de sterren van de hemel. Dat doen ze niet alleen, maar samen met grote Nederlandse artiesten. Dit jaar met niemand minder dan Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, Roxeanne Hazes en Boef. Het Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, dit jaar onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. Paul de Leeuw presenteerde ook dit jaar met veel plezier en humor deze bijzondere avond in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok bracht verslag uit vanuit de Greenroom.

Knoop Gala 2018 wordt zaterdag 22 december om 20:25 uur uitgezonden op NPO 1.
Pin It
Bekeken: 3098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/