Alkmaar Centraal


Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. In het in kerstsferen gehulde bad zijn er voor de jeugd een animatieteam en een stormbaan, voor oudere waterliefhebbers zijn er aquafitlessen en voor beide zijn extra veel recreatieve uren. Ook is er een inleveractie voor frituurvet.

De Hoornse Vaart start de kerstperiode met een spetterende disco op zaterdag 15 december. Speciaal voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar draait een DJ de leukste kersthits. In de vakantie ligt er iedere dag een opblaasbare stormbaan in het 50- of 25-meterbad. Voor kinderen zonder zwemdiploma ligt het vrolijk gekleurde Experience Center in het Instructiebad.

Het animatieteam pakt uit deze kerstvakantie. Het team heeft vrijwel iedere middag gratis animatie in petto, van limbodansen en bungeejumpen tot levend bingo of Aquadance 4 kids. Tweede Kerstdag komt de kerstman op bezoek en op vrijdag 4 januari organiseert Duikvereniging Orca gratis duikclinics van 10:00 tot 12:00 uur in het 50-meterbad.

Sportcomplex Hoornse Vaart biedt op de doordeweekse dagen een variatie aan Aquafitnesslessen gedurende de vakantie. In de wellnessfaciliteiten, de whirlpools, stoombaden en zonnebanken is het mogelijk even bij te komen in deze drukke periode.

Woensdag 2 januari heeft zwembad Hoornse Vaart samen met haar partner Stadswerk 072 een speciale actie. Wie oliebollen of appelflappen gebakken heeft, kan het gebruikte frituurvet inleveren om die dag een vrijkaartje voor een ander te ontvangen.

In de kerstvakantie kent het zwembad extra veel recreatieve uren. Ook tweede kerstdag is het bad geopend. Kijk voor de openingstijden, een overzicht van de aquafitnesslessen en een overzicht van de gratis animatie gedurende de vakantie op www.hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl