Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport start in januari met een nieuwe serie weerbaarheidstrainingen voor jeugd van 8 tot 12 jaar. Weerbaarheid staat voor stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf. Door hun eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken worden kinderen weerbaarder. De trainingen zijn te volgen in sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar.

Door middel van gerichte oefeningen en spelvormen wordt aandacht besteedt aan diverse specifieke onderwerpen die van belang zijn voor de weerbaarheid van kinderen. Denk aan lichaamshouding, stemgebruik, omgaan met groepsdruk en ademhaling. Ook leren de kinderen verdedigingstechnieken, zoals het afweren van een klap of trap en zichzelf bevrijden als ze worden vastgegrepen. Het bedenken van oplossingen in bedreigende situaties komt ook aan bod.

Kinderen kunnen aangemeld worden voor de dinsdag- of donderdagtrainingen. De eerste les is dinsdag 22 januari in de multisportzaal of donderdag 24 januari in de multischermzaal. De les duurt elke week van 16:00 tot 17:00 uur. De training duurt acht weken. De kosten bedragen 75 euro per deelnemer. Inschrijven kan op alkmaarsport.nl. Meer informatie over de trainingen is op te vragen bij Rianne de Groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 5489317.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl