Alkmaar Centraal


Zondag 23 december is in TAQA Theater De Vest in Alkmaar de familiekomedie 'De Vrekkin' te zien. Het gaat over een schaamteloze familie met te veel geld en te veel realiteitsbesef en is gebaseerd op 'De Vrek' van Molière. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen meedoen aan het kindercollege 'hoe word ik miljonair?'.

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistant leidt de modern family met zoon, dochter, ex-man en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert gooit ze de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leeft iedereen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet als moeder een nieuwe liefde vindt en haar kinderen confronteert met haar trouwplannen.

De voorstelling duurt van 16:00 tot 17:30 uur. Het kindercollege begint om 15:15 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen op theaterdevest.nl en kosten 17,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 13,50 euro.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl