Alkmaar Centraal


Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar in Alkmaar samen het Joris’ Kerstboomdiner op 19 december en een Kerstboomlunch op eerste kerstdag. Iedereen is welkom om samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, live muziek en sfeervolle kerstversiering.

Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom.

Het kerstdiner op 19 december wordt gehouden in Wijkcentrum De Rekere. Inloop is vanaf 17.00 uur. Het diner start om 17:30 uur en wordt opgeluisterd door muziek van Soul & sense. De kerstlunch op 25 december is in Wijkcentrum Overdie. Inloop is vanaf 12.30 uur, het diner begint om 13.00 uur en Alber verzorgt de muziek.

Kosten zijn 10 euro per persoon, en met Alkmaarpas 5 euro. Reserveren kan via restovanharte.nl.  Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Alkmaarders kunnen elkaar een hartverwarmend diner schenken door het Resto VanHarte kersthartje te kopen. Deze hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl