Vijf Nederlandse topgitaristen op één podium, dat is 'Knight of the Guitar', of ook wel ridders 'te gitaar'. Jan Akkerman maakt er een traditie van om tijdens zijn verjaardag - 24 december - een muzikaal evenement te organiseren en dat doet hij deze keer in het Alkmaarse Podium Victorie.

Akkerman neemt dit jaar vier andere topgitaristen mee: Anton Goudsmit, John Hayes, Ruben Hoeke en Leif de Leeuw. Allen zijn ze meester in hun eigen genre, maar samen bewegen ze over muzikale grenzen heen. Het vijftal wordt ondersteund door Akkermans' vaste band en vocalisten Brown Hill en Laurie Akkerman. Alles wat er uit een gitaar gehaald kan worden, zal in twee sets te horen zijn.

Knight of the Guitar begint om 20:45 uur, maar de deuren gaan al een uurtje eerder open. Toegang kost 27,50 euro en kaarten zijn te bestellen via podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/