Dit weekend vond in Alkmaar de jaarlijkse winterfair weer plaats. In de oude stad en op het Waagplein verkochten standhouders hun creatieve, lekkere en winterse producten, er was volop entertainment en natuurlijk was de Kerstman himself aanwezig. Bezoekers van de winterfair genoten onder het genot van achtergrondmuziek van de gezelligheid.

Naast de vertrouwde marktkraampjes was er dit jaar ook een erwtensoepwedstrijd. Deze werd georganiseerd door studenten van het Horizon College. Mensen die denken dat ze lekkere erwtensoep kunnen maken konden meedoen aan de wedstrijd, waarin de soep werd beoordeeld door de soepexpert van Soepp, Horeca Waagplein en NK en WK winnaar erwtensoep maken Mart Bleeker.

Op het Waagplein was de vertrouwde kidsarea ingericht door JOL Bergerhof. Hier konden kinderen timmeren, broodjes bakken en zich laten schminken. En in het Waaggebouw was een echte levende kerststal waar ze een kijkje konden nemen. (foto: Marco Schilpp). Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was ter plaatse en maakte een fotoreportage van de winterfair. Deze is zijn geheel te zien op onze Facebookpagina Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 2824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/