Er lijkt een doorstart in zicht voor De Slijterij van Alkmaar, die op 5 december dit jaar failliet werd verklaard en per direct alle vestigingen sloot. Eerder meldde curator Phil Klaver van Klaver advocaten dat er geen kandidaten waren om De Slijterij een doorstart te laten maken. Nu blijkt dat toch anders; er hebben zich kandidaten gemeld.

De boosdoener van het faillissement bleek de nieuwe vestiging in De Hoef, dat tot afgelopen zomer Kraakmans wijnhandel was. Er zouden tegenvallende resultaten zijn en de locatie zou ook niet geschikt zijn. Binnen de familie Kraakman was er geen opvolger voor de zaak en Frans Kraakman besloot de bloeiende wijnhandel te verkopen. Maar omdat een wijnhandel iets anders is dan een slijterij zijn de vaste klanten van Kraakmans wijnhandel niet gebleven toen het overgenomen werd door De Slijterij.

De Slijterij van Alkmaar had vestigingen aan de Van Ostadelaan, Muiderwaard, Europaboulevard en de Laat.
Pin It
Bekeken: 6838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/