De Alkmaarse politie beleefde zaterdag een avontuurlijke ochtenddienst. Na een melding over dronken Polen die met elkaar overhoop lagen in een appartement aan de Vestastraat, konden agenten de betreffende woning niet binnenkomen en hebben de deur in moeten beuken, zodat ambulancepersoneel aan de slag kon. 

Verder was er nog een winkeldief die nogal opstandig was bij zijn aanhouding in de Albert Heijn aan het Geert Groteplein. Ook hebben de Alkmaarse agenten nog ingegrepen bij ruziënde exen en bij een schreeuwende man op de Helderseweg.

Maar niet alles bleek serieus te zijn. Zo werd ook nog melding gedaan dat er mogelijk iemand in het water lag van het haventje naast het politiebureau aan het Mallegatsplein. Na een korte wandeling bleek het te gaan om een jas die rond dobberde.
Pin It
Bekeken: 3914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/