In maart startte Ziggo met volledige digitalisering van kabeltelevisie en begin 2019 zijn onder andere de gemeenten Alkmaar en Bergen aan de beurt. De omschakeling vindt plaats in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 februari. Ziggo-klanten krijgen hier ruim van tevoren bericht over, maar informatie is ook beschikbaar via ziggo.nl/schakelmee.

Veel klanten kijken al digitale tv, of kunnen dit maar doen het nog niet. Klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal kijken door de televisie op kanaal 14 te zetten. Zit daar niet Ziggo Sport, wordt er nog analoog gekeken. Op gebied van radio verandert er voorlopig niets.

"Er is door de jaren heen veel veranderd op tv-gebied. Het beeld ging van zwart-wit naar kleur, de antenne verdween van de daken. Nu kijken we behalve op het televisiescherm ook tv op een mobiel en tablet. We gaan dóór met vernieuwen om klaar te zijn voor de toekomst. Het aantal mensen dat nog analoog tv kijkt is de laatste jaren flink afgenomen. Het analoge tv-signaal gaat daarom stoppen, dan leveren we al onze klanten digitale kabel tv, via diezelfde kabel", zegt CEO Jeroen Hoencamp. "Volledige digitalisering is ook een belangrijke stap om het 'netwerk van de toekomst' te realiseren. Onlangs heeft VodafoneZiggo aangekondigd vanaf 2020 over te gaan op snelheden van 1 Gb per seconde. Dat is gemiddeld tot wel vijf keer sneller dan nu.”

Digitaal zijn extra zenders te zien, waaronder alle regionale zenders en Ziggo Sport, met onder andere live Formule 1, Champions League, de Engelse en Spaanse voetbalcompetities en meer. De abonnementskosten blijven gelijk.
Pin It
Bekeken: 3587x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/