Alkmaar Centraal


Het grappige soepkippenduo Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. Daarom vieren zij komend theaterseizoen hun 20-jarig jubileum met een bijzondere nieuwe voorstelling, genaamd Geklungel in de Jungle.

Vrijdag 28 december staan zij in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. In Geklungel in de Jungle staan grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke leefomgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel mis. De kinderen in de zaal kunnen Ernst en Bobbie helpen om dit avontuur toch goed af te laten lopen.

Er zijn 28 december twee shows van Ernst & Bobbie. De ene begint om 13:30 uur, de andere om 16:00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 18 euro en zijn te bestellen op theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl