Het Winterpeen Festival zal zaterdag 5 januari voor de tweede keer plaatsvinden bij Podium Victorie aan de Pettemerstraat. Het enige festival ter wereld waar bezoekers gratis binnenkomen als ze een winterpeen meenemen. Op het festival worden live optredens gehouden en zullen de winterpenen in een grote pan tot winterpeensoep worden gekookt, om gratis te worden uitgedeeld.

De muzikale invulling liegt er niet om. In de Grote Zaal staan een bonte verzameling aan rasartiesten garant voor vermaak. Wat te denken van een dj-set van één van leden van De Jeugd van Tegenwoordig, Willie Wartaal. Verder is er live funky hiphop van De Cultuur, de lekkerste disco, funk, house en classic hits met Hippe Types B en Afro-Carribean beats met unieke live show door KD Soundsystem. In de kleine zaal is er silent disco.

De sfeer zal ouderwets fijn zijn en door het hele pand zijn er nog genoeg gekkigheden te ontdekken. Ook voor deze editie geldt; wees op tijd. Want tot nu toe is het altijd uitverkocht geweest.
Pin It
Bekeken: 2732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/