Zondag 13 januari vertelt oprichter van Tiny House Nederland, Marjolein Jonker, alles over het leven en de ins en outs in een Tiny House. Onder andere hoe het is om er te wonen en waarom het zo leuk is. Dit doet zij bij de bibliotheek in Alkmaar Centrum.

De ervaringsdeskundige legt ook uit dat bij het wonen in een Tiny House vaak een milieuvriendelijk leefstijl hoort en dat het meer is dan een klein charmant huisje. Marjolein woont zelf op een krappe 20 vierkante meter en het is haar missie om Nederland - in dit geval Alkmaar - bekend te maken met de filosofie achter de beweging en het wonen in duurzame kleine huisjes op meer plaatsen mogelijk te maken.

Het programma start om 14:30 uur en duurt tot 16:00 uur. De toegang bedraagt 3,50 euro per persoon, er kan gereserveerd worden op bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de servicebalie. Let op: er kan alleen met pin betaalt worden. De bibliotheek is gevestigd aan Gasthuisstraat 2 in Alkmaar. (foto: Aline Bouma)
Pin It
Bekeken: 3092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/