Zaterdag 5 januari wordt in wijkcentrum De Rekere in Alkmaar een workshop 'visionboard maken' gegeven. Een visionboard is een collage van plaatjes, foto's en mooie teksten van dromen en doelen. Het wordt ook weleens een droombord genoemd omdat het een middel is om dromen te realiseren.

De workshop begint met een meditatie- en visualisatie-oefening waarbij de verbeeldingskracht aangesproken wordt. Door het creëren van mentale beelden wordt een instrument ontwikkeld om diepste verlangens en ambities te realiseren. Vervolgens kunnen deelnemers al knippend en plakkend hun creativiteit de vrije loop late. Er wordt gewerkt in een rustige sfeer zodat iedereen zijn of haar innerlijke stem hoort en in verbinding komt met wat voor hem of haar belangrijk is, zonder afgeleid te worden.

Aan het eind van de workshop bekijken de deelnemers elkaars borden. Dan heeft iedereen inmiddels ook een actieplan gemaakt om de gestelde doelen stap voor stap te bereiken. De workshop is geschikt voor iedereen die op een leuke manier in contact wil komen met zijn of haar ware verlangens.

Deelname bedraagt 27,50 euro, inclusief alle materialen, thee en wat lekkers. De workshop duurt van 13:30 tot 16:00 uur. Wijkcentrum De Rekere is gevestigd aan Drechterwaard 16 in Alkmaar. De workshop wordt gegeven door Anita Duin. Aanmelden kan telefonisch via 06 26274343.
Pin It
Bekeken: 2273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/