Alkmaar Centraal


Het Plein in Graftdijk begint het nieuwe jaar traditiegetrouw met een Nieuwjaarsreceptie voor alle Graftdijkers. Met name donateurs en bezoekers zijn zondag 6 januari van harte welkom om elkaar een gelukkig 2019 te wensen. onder een genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is er een foto-expositie voor bewoners. De foto's worden in een diashow op een groot scherm getoond. Iedereen kan mooie plaatjes delen waarin Graftdijk een rol speelt. Een ondergaande zon, een zomers - of winters tafereel of spelende kinderen. Inzenden kan tot en met 1 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zal worden onthuld wieย er tijdens het Sluisconcert opย 2 juni 2019 zal optreden.ย Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een gratis lot om mee te dingen naar een leuke Pleinprijs.

De Nieuwjaarsreceptie begint om 15:00 uur en is gratis. Let op: de receptie gaat niet door als op dezelfde dag de Eilandspoldertocht wordt geschaatst. Meer informatie hier opย hetplein.info en op deeilandspoldertocht.nl. (foto: Facebook Het Plein)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl