Alkmaar Centraal


Voor een theaterproject rondom de actuele woningnood zoekt Karavaan, buitengewoon theater op locatie uit Alkmaar, wanhopige woningzoekers die hun verhaal willen delen.

Karavaan wil graag weten welke problemen woningzoekers tegenkomen in de zoektocht naar een nieuwe woning en wat het voor woningzoekers betekent geen huis te kunnen krijgen. De locatietheaterclub komt graag in contact met een brede groep woningzoekers. Bijvoorbeeld de zoeker die nog bij zijn ouders woont, die in scheiding ligt of uit elkaar gaat, wiens financiële situatie is veranderd waardoor verhuisd moet worden, die wil gaan samenwonen, die voor zijn werk of of wil verhuizen, die een verblijfsstatus heeft maar nog geen huis, of nog een andere reden heeft waardoor er een huis wordt gezocht.

Wanhopige woningzoekers die hun verhaal willen delen met Karavaan kunnen contact opnemen met Ilse van Dijk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via deze weg is ook meer informatie op te vragen. (foto: Emil de Jong)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl