Zaterdag 12 januari komt de zevenmansformatie Maria Adriana Collective naar Podium onder de Toren in de dorpskerk in Grootschermer. Voor de voorstelling is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

De muziek van het Maria Adriana Collective bestrijkt drie eeuwen in een afwisselend programma, dat gebracht wordt door bevlogen musici met gevoel voor theater. De band speelt met een strijkkwartet, contrabas, klarinet en tapdans.

Beginnend met klassiek repertoire met werken van Bach, Purcell en Vivaldi, gaat de formatie door naar de romantische muziek van Tsjaikovski, Rachmaninov en Sjostakovich. Geleidelijk gaat Maria Adriana over op een virtuoos repertoire van gypsymuziek en de tango, om tenslotte aan te komen in de huidige tijd met swingend repertoire dat iedereen kent.

De voorstelling in de dorpskerk van Grootschermer begint om 20:15 uur. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op podiumonderdetoren.nl.
Pin It
Bekeken: 2265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/