Het is alweer bijna tijd voor de traditionele Nieuwjaarsduik. Dinsdag 1 januari is het weer zo ver voor vele duizenden Nederlanders om een duik te nemen in Scheveningen of op een officiële duiklocatie in de buurt, voor een frisse start van het nieuwe jaar. Ook in en om het HAL-gebied kan weer lekker gebadderd worden. De start is overal om 14:00 uur.

In Heerhugowaard wordt de duik georganiseerd in het Meer van Luna. Hier gaan naar verwachting zo'n 500 deelnemers te water. De Waardse duik stond op losse schroeven vanwege een gebrek aan mensen die het evenement wilden helpen organiseren, maar uiteindelijk is het allemaal toch weer goed gekomen.

In Bergen aan Zee wordt ook gepoedeld en daar staat het aantal geschatte deelnemers op dit moment op zo'n 70. In Egmond aan Zee worden er maar liefst 2.000 verwacht en in De Woude, vlakbij Starnmeer, een bescheiden 35.

Meer informatie is te vinden op unox.nl/evenementen-detail/ en op facebook.com/nieuwjaarsduik.heerhugowaard/.
Pin It
Bekeken: 2416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/